37 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βριλησσίων

37 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Βριλησσίων. Δείτε την προκήρυξη.

Ανακοίνωησ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δέκα (10) πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι έως 120 ώρες μηνιαίως) και είκοσι επτά (27) ατόμων καλλιτεχνικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με σκοπό την εκτέλεση των πολιτιστικών προγραμμάτων διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, (ωρομίσθιοι έως 120 ώρες μηνιαίως) με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου (άρθρο 12 παρ.14

του ν.4071/2012) διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες περιόδου 2018 -2019.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής την οποία ο υποψήφιος λαμβάνει από την υπηρεσία μας
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι :

• τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή
• Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
• δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
• δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

4. Φωτοτυπία τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης του. Σε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό (είτε πρόκειται για ακέραιο αριθμό που προέκυψε από στρογγυλοποίηση είτε πρόκειται για αμιγώς ακέραιο αριθμό) πρέπει να υποβάλει και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό, με δύο δεκαδικά ψηφία. Στις περιπτώσεις τίτλων σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. -
Τ.Ε.Ι.) που ο βαθμός προκύπτει μόνο από αξιολογικό χαρακτηρισμό (κλίμακες «ΑΡΙΣΤΑ», «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» ή «ΚΑΛΩΣ»), εάν ο υποψήφιος δεν προσκομίσει βεβαίωση για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό, θα λαμβάνεται υπόψη η κατώτερη βαθμολογία που αντιστοιχεί σε κάθε μία αξιολογική κλίμακα, π.χ. «8,50» για «ΑΡΙΣΤΑ», «6,50» για «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» και «5,00» για «ΚΑΛΩΣ». Σε περίπτωση που ο βαθμός δεν προκύπτει ούτε από αξιολογικό χαρακτηρισμό, θα λαμβάνεται υπόψη το ελάχιστο της
βαθμολογικής κλίμακας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή «5,00». Ειδικότερα για τους ΚΦΑ απαραίτητη είναι η προσκόμιση τίτλου ειδικότητας.

Για τίτλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: ορίζεται ως απαιτούμενο προσόν πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής «αντίστοιχης ειδικότητας ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας» με το ζητούμενο από την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν διαθέτουν τίτλο που αναφέρεται ρητά (με την ονομασία του) στην ανακοίνωση, καλύπτεται δε από τους παραπάνω όρους (αντιστοιχία ή ταυτοσημία), υποχρεούνται να προσκομίσουν συγχρόνως βεβαίωση του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών

Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι., στο οποίο ανήκει το Τμήμα που χορήγησε το εν λόγω πτυχίο ή δίπλωμα, περί του ότι ο τίτλος αυτός στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν με πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείμενο του πτυχίου που ζητείται από την ανακοίνωση. Σε περίπτωση που δεν προσκομισθεί η βεβαίωση αυτή, ο επικαλούμενος τίτλος δεν λαμβάνεται υπόψη.

Για τίτλους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης μουσικού : ορίζεται ως απαιτούμενο προσόν πτυχίο ή δίπλωμα σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 26 του Ν.4325/11-5-2015 (ΦΕΚ 47/Α'/11-5-2015 που αναφέρει: Η παρ. 3 του άρθρου 20 του Ν. 3475/2006 (Α' 146), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 5 παρ. 4 εδάφιο γ' του Ν. 3687/2008 (Α' 71) εφαρμόζεται και στους μουσικούς των Ο.Τ.Α. α' βαθμού και στα νομικά πρόσωπα αυτών. Προσόντα διορισμού του κλάδου Μουσικών ΤΕ, στον οποίο κατατάσσονται αυτοδικαίως οι μουσικοί των Ο.Τ.Α. α' βαθμού και των νομικών προσώπων αυτών, με πράξη του οικείου δημάρχου, είναι πτυχίο ή δίπλωμα μουσικής ειδίκευσης αναγνωρισμένου μη ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής ή πτυχίο μουσικής ειδικότητας του άρθρου 8 παρ. 5 του Ν.2158/1993 (Α' 109) ή πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής και απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου ή Λυκείου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

Για τίτλους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:
Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε. αντίστοιχα, για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτού με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτών με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων. Σε περίπτωση που από την πράξη ή το πιστοποιητικό αναγνώρισης δεν προκύπτει το γνωστικό αντικείμενο, απαιτείται βεβαίωση από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που χορήγησε τον τίτλο, η οποία να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο, καθώς και επίσημη μετάφρασή της.
Ειδικά για τα πτυχία της Κύπρου: Για τα πτυχία που αποκτήθηκαν πριν από την πλήρη ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1-5-2004) και αναφέρονται στο Π.Δ. 299/1977 δεν απαιτείται αντιστοιχία. Για τα πτυχία τα οποία έχουν χρόνο κτήσης μετά την ένταξή της στην Ε.Ε. απαιτείται ισοτιμία και αντιστοιχία.

Για τίτλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: ως απαιτούμενο προσόν ορίζεται το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας δίπλωμα σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή ισότιμων τίτλων σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν διαθέτουν τίτλο που αναφέρεται ρητά (με την ονομασία του) στην ανακοίνωση, υποχρεούνται να προσκομίσουν βεβαίωση σπουδών αρμόδιας σχολικής μονάδας.

5. Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως:συμβάσεις , πιστοποιητικά προϋπηρεσίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα
8. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πατρικής οικογένειας) του οικείου δήμου ή κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου [(ΟΠΣΕΔ)-ΚΥΑ 7228/2014 (ΦΕΚ 457/τ.Β725-2-2014)])

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με δικαιολογητικά) στο ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων», δ/νση Ολυμπιονικών & Σπ.Λούη, Βριλήσσια καθημερινά 09:00-13:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 8101510, κα Κοβούση Ιωάννα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης (10) ημέρες από την δημοσίευση στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 21/07/2018 έως 01/08/2018.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων η οποία ορίστηκε με την υπ'αριθμ. απόφαση Δ.Σ. 53/2018. Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ. Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στα γραφεία του ΝΠ, από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Η προκηρυξη εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα