Τι θα γίνει με την εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, πού στρέφονται οι έρευνες (βίντεο)

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πότε θα γίνει η εκταφή της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνομιλούν ήδη με στελέχη του Υγειονομικού χώρου, προκειμένου να σχηματίσουν την πρώτη εικόνα για τον θάνατο της 69χρονης καθηγήτριας και σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η οποία απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Οι έρευνες στρέφονται

πλέον στον ιατρικό της φάκελο και κυρίως «στο εάν και τι προηγήθηκε της εισαγωγής της στο Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το mega έχουν δοθεί διά της υπηρεσιακής οδού εντολές να συλλεχθούν όλα τα ιατρικά στοιχεία που αναφέρουν το όνομα της 69χρονης, «ακόμη και αν επισκέφθηκε για λίγες ώρες ένα Κέντρο Υγείας νιώθοντας κάποια αδιαθεσία», αναφέρει γνώστης των ερευνών.

Τι θα γίνει με την εκταφή

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαδικασία της εκταφής της σορού της σπιτονοικοκυράς «είναι στο τραπέζι των ερευνών». Θα γίνει όμως σε χρόνο που θα επιλεγεί από την Εισαγγελία και την Αστυνομία και σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο χρόνος της εκταφής δεν έχει ακόμη επιλεγεί και πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν προηγηθεί άλλες πράξεις, και πρωτίστως συλλογή στοιχείων που θα δίνουν μία πρώτη εικόνα για το θάνατο της 69χρονης.

Μία ακόμη παράμετρο που καλούνται να διαχειριστούν οι Αρχές είναι πως η εκταφή της, εφόσον προκριθεί, θα πρέπει να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απαραίτητη δε προϋπόθεση για τη συγκεκριμένη πράξη, είναι η ενημέρωση της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών και η παρουσία ιατροδικαστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα