Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της για τον Μάνο ως πατέρα, πώς τον χαρακτήρισε

Στην δημοσιότητα βγήκε η προφορική απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η ίδια μέσα στην απολογία της μιλάει για τον Μάνο Δασκαλάκη ως πάτερα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας -όπου βρέθηκε η ουσία κεταμίνη-, στην απολογία της χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη ως καλό πατέρα που νοιαζόταν για τα παιδιά του.

Το κομμάτι της απολογίας της Πισπιρίγκου που μιλάει για τον Δασκαλάκη:

EP. Πόσο καιρό μετά το εξιτήριο μείνατε στο σπίτι με τη Τζωρτζίνα;

ΑΠ.

Μέχρι το Ιανουάριο του έτους 2022, οπότε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου.

EP. Στο σπίτι ήταν μαζί και ο πατέρας της;

ΑΠ. Φυσικά. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα και στο Ωνάσειο και στο σπίτι ήμασταν μαζί με τον σύζυγο. Είχε ξαναεπιστρέψει.

EP. Κατά το χρονικό διάστημα που ήσασταν στο σπίτι η συμπεριφορά του συζύγου πως ήταν τόσο απέναντι σε εσάς όσο και απέναντι στη Τζωρτζίνα;

ΑΠ. Δούλευε πολλές ώρες για να ασχοληθεί με το παιδί, αλλά είχε ενδιαφέρον και τόσο εγώ όσο και εκείνος προσπαθούσαμε να κάνουμε το παιδί να νιώσει καλύτερα.

ΕΡ. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας που ήταν δύσκολη, πως θα τον χαρακτηρίζατε ως πατέρα;

ΑΠ. Ήταν καλός πατέρας, που ήθελε το καλύτερο για το παιδί του. Στεναχωριόταν με το πρόβλημα της εγκεφαλοπάθειας που είχε η Τζωρτζίνα.

ΕΡ. Εσείς πως συμπεριφερόσασταν στη Τζωρτζίνα;

ΑΠ. Δε της έδειξα ποτέ ότι ήμουν στενοχωρημένη εξαιτίας της εγκεφαλοπάθειας που είχε υποστεί, γιατί δεν ήθελα να καταλάβει τη διαφορά του πριν με το μετά. Προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σα να μην έχει συμβεί κάτι άσχημα στην υγεία της γιαυτό και συνέχιζα να συμπεριφέρομαι σα να μην έχει αλλάξει τίποτα πχ βλέπαμε παιδικά, καλούσα τις φίλες της στο σπίτι, της έκανα πάρτι κλπ.

ΕΡ. Πιστεύετε ότι η Τζωρτζίνα καταλάβαινε τι της συνέβαινε παρά την εγκεφαλοπάθεια;

ΑΠ. Καταλάβαινε τα πάντα. Αυτό είναι εξακριβωμένο. Είμαι σίγουρη ότι καταλάβαινε γιατί αντιδρούσε σε εξωτερικά ερεθίσματα, δηλαδή όταν δεν ήμουν κοντά της γυρνούσε τα μάτια της στο χώρο και φαινόταν ότι με αναζητούσε, βλέπαμε παιδικά στη τηλεόραση και σειρές μαζί και αντιλαμβανόταν οτιδήποτε αστείο και σε παιχνίδια που κάναμε πάλι γελούσε, προσπαθούσε να σηκώσει τα χέρια της και να χορέψει όταν άκουγε τραγούδια.

Μάλιστα έχω πολλά βίντεο από τέτοιες αντιδράσεις της. Ακόμα και στις εντολές του φυσικοθεραπευτή και της λογοθεραπεύτριας ανταποκρινόταν.

Πληροφορίες από το ereportaz.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα