Θολά σημεία στην εξιχνίαση του μακελειού με τους 6 Τούρκους νεκρούς στη Λούτσα - Ψάχνουν ακόμα δύο άτομα

Πολλά κενά και ασάφειας εμφανίζει η υπόθεση της δολοφονίας των έξι αλλοδαπών, Τουρκικής καταγωγής, το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αρτέμιδας (Λούτσα).

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε χθες την εξιχνίαση της με τις συλλήψεις δύο επίσης Τούρκων, 32 και 28 ετών αντίστοιχα, αναφέροντας ότι κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην επικράτεια διαθέτοντας πολιτικό άσυλο ωστόσο «στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί -κατά περίπτωση – για παράβαση των νομοθεσιών περί

όπλων και περί αλλοδαπών».

Πολύ απλά, διέθεταν άσυλο και διέπρατταν εγκλήματα! Επίσης τα θύματα που «δεν είχαν στο παρελθόν απασχολήσει τη χώρα μας» προέκυψε «ότι σχετίζονται με εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό» και πως στην Ελλάδα «βρίσκονταν για σύντομο χρονικό διάστημα αφού προορισμός τους ήταν γειτονική χώρα (σς Ιταλία). Όμως σε κανένα σημείο δεν αναφέρεται εάν έχουν διασταυρωθεί τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητας τους, αφού διέθεταν «πλαστά δελτία ταυτότητας και πλαστές κάρτες επιβίβασης».

Αυτή την ώρα οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών όπου αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται ο τρόπος που απέκτησαν άσυλο και οι διασυνδέσεις τους στην Ελλάδα για την εξασφάλιση των πλαστών εγγράφων. Επίσης, η παραδοχή των αξιωματικών της ασφάλειας ότι στην εκτέλεση των έξι συμμετείχαν ένας ή δύο ακόμη άτομα σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έχει εξιχνιασθεί πλήρως και οι εκτελεστές ενδεχομένως να βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα.

Τέλος, οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό άλλων όπλων που κατά τις εκτιμήσεις έχουν πετάξει οι δράστες σε γειτονικά σημεία στη Λούτσα.

#ΛΟΥΤΣΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΟΥΡΚΟΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θολά, 6 Τούρκους, Λούτσα - Ψάχνουν,thola, 6 tourkous, loutsa - psachnoun