Γιάννης Ιωαννίδης: Το συγκινητικό αντίο του Σκουντή και η αποκάλυψη για την άνοια

«Σε ευχαριστούμε που μας μεγάλωσες, μας αγκάλιασες, μας μάλωσες», έγραψε μεταξύ άλλων ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής.

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη σε ηλικία 78 ετών βύθισε στο πένθος τον αθλητικό κόσμο και όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο «ξανθός» της χρυσή εποχής του ελληνικού μπάσκετ θα κηδευτεί στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (6/10, 17:00), ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί

η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο» όσοι δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν για την εξόδιο ακολουθία.

Σε μια συγκινητική δημοσίευση στο sport24, ο Βασίλης Σκουντής τον αποχαιρέτισε, ενώ μίλησε και για την άγνωστη μάχη του με την άνοια:

Ήταν τόσο θαρραλέος, τόσο μαχητικός, τόσο αποφασισμένος, τόσο παθιασμένος, τόσο μεγαλοπρεπής, τόσο ρωμαλέος, τόσο επιδραστικός, τόσο κυριαρχικός και τόσο άφοβος ώστε έδινε την εντύπωση πως δεν θα πέθαινε ποτέ!

Πέθανε όμως, πέθανε κτυπημένος εδώ και χρόνια από την άνοια που κι αυτό πάλι φαινόταν ασύμβατο με τον χαρακτήρα του: γινόταν άραγε να χάσει τη μνήμη και το μυαλό του ένας τόσο ενεργητικός, δραστήριος, αεικίνητος και πανούργος άνθρωπος που μας πούλαγε και μας αγόραζε μπιρ παρά!

Ο Θεός και ο ΞανΘεός!

Και όμως του έλαχε αυτή η παλιοαρρώστια και σήμερα τον πήρε εκεί πάνω ο Θεός, συγχωρώντας τον κιόλας για τα καντήλια που κατέβαζε στο γήπεδο! - έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός αθλητικογράφος.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΕΘΑΝΕ #ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα