Τεστ σε Πληροφορική και Οικονομία με την αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλήνιες 2023 να ξεκινάει

Ολοκληρώρεται ο κύκλος με τα προτεινόμενα τεστ προσομοίωσης που προσφέρει η συνεργασία του Dnews με τα Φροντιστήρια Μεθοδικό για τις πανελλήνιες 2023.

Την 1η Ιουνίου ξεκινάνε οι πανελλήνιες

2023 και όλοι οι υποψήφιοι προτετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουν στη σχολή που θέλουν. Το πρόγραμμα των πανελληνίων έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα Dnews και Φροντιστήρια Μεθοδικό σας προσφέρουν την δυνατότητα να διαγωνιστείτε σε δύο ακόμα τεστ προσομοίωσης για την καλύτερη προετοιμασίας για τις πανελλήνιες. Συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε πιο κάτω προτεινόμενα θέματα πανελληνίων για το μάθημα της πληροφορικής και της Οικονομίας, τα οποία στο ίδιο έγγραφο θα περιέχονται και οι σωστές απαντήσεις.

Αύριο ο κύκλος των τεστ ολοκληρώνεται με το μάθημα της Βιολογίας. Η συνεργασία όμως αυτή δεν περιορίζεται μόνο σε προτεινόμενα θέματα. Και πάλι φέτος, το Dnews θα παρουσιάσει πρώτο τα θέματα που έπεσαν στις πανελλήνιες 2023, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 1 Ιουνίου με το θέμα έκθεσης για ΕΠΑΛ και στις 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ. Νωρίς το μεσημέρι θα αναρτά τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2023 #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ #ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεστ, Πληροφορική, Οικονομία, 2023,test, pliroforiki, oikonomia, 2023