Τένις: Νέα επιτυχία για τον Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη - Πέρασε στα ημιτελικά (βίντεο)

Ο έλληνας άσος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων στο χώμα - Νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-3) τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ και είναι έτοιμος για ακόμα έναν τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο - πρώτο του κύπελλο Masters - συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ειδικά στο χώμα, και πέρασε στα ημιτελικά του Open στη Βαρκελώνη, καθώς νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-3) τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ την Παρασκευή (23/04)...

Ο

έλληνας πρωταθλητής δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα και πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον ταλαντούχο Σίνερ (νίκησε εύκολα τον φορμαρισμένο Ρούμπελ στα προημιτελικά).

Σημειώνεται ότι ο «Στεφ» είναι αήττητος φέτος στη χωμάτινη επιφάνεια, και παρουσιάζεται σε τρομερή κατάσταση. Δεν έχει χάσει ακόμα ούτε σετ στο χώμα. Έχει τώρα οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες φέτος στο χώμα και 15-0 στα σετ.

Μετά το Μόντε Κάρλο, ο 23χρονος άσος έχει βάλει σαν στόχο να κατακτήσει τον τίτλο και στη Βαρκελώνη, ενώ ο μεγάλος του στόχος είναι το Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Καναδό Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του. Προστάτεψε με μεγάλη άνεση το σερβίς του, έκανε τα μπρέικ που ήθελε κι έφτασε άνετα σε ακόμα μία νίκη.

Η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά με τον Σίνερ για μια θέση στον τελικό του τουρνοά θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (24/04) στις 11:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα