Τέλος στα «σενάρια» των υποθέσεων Ζέμπερη και Λαγούδη

Για αρκετές εβδομάδες βλέπουμε ένα ατελείωτο σίριαλ εικασιών και σεναρίων χωρίς αντίκρισμα σε δύο δραματικές υποθέσεις που ήσαν ωστόσο απολύτως ευκρινείς για την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο και την αυτοχειρία, όπως επιβεβαιώνεται, της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Αγρίνιο στις αρχές Ιανουαρίου.

Στην περίπτωση του φόνου της 32χρονη εφοριακού δεν υπάρχει κανένα ζήτημα άλλου συνεργού ή υποτιθέμενου συμβολαίου

θανάτου. Όσοι μιλούν, και ανάμεσα σε αυτούς διάφοροι τεχνικοί σύμβουλοι ή νέοι μάρτυρες για σημαντικό εύρημα, ένα μη προσδιορίσιμο DNA στα ρούχα της κοπέλας ή στα νύχια της, ίσως δεν συνεκτιμούν ότι η άτυχη κοπέλα πήγε στο Νεκροταφείο με αστικό λεωφορείο. Και αυτό το DNA φερ' ειπείν μπορεί να ανήκει σε κάποιον άσχετο συνεπιβάτη της.

Στην υπόθεση Λαγούδη ήταν από την αρχή γνωστά τα μηνύματα απελπισία και αποχαιρετισμού σε μία «άλλη ζωή» που έστελνε σε προσωπικό φίλο της και ότι είχε αγοράσει πετρέλαιο με το οποίο πυρπόλησε το ΙΧ της, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο. Δημιουργούνται αστήρικτες υποθέσεις γεγονός που φτιάχνουν ψευδαισθήσεις που αναστατώνουν τους οικείους των θυμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα