Τάσος Ξιαρχό: H επιστροφή στα social media, «η χοντρή παρουσιάστρια» και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα (εικόνες)

Ο Τάσος Ξιαρχό δεν σταμάτησε να προκαλεί μέσα από τα social media ακόμη και μετά την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του

Την ώρα που οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον γνωστό χορογράφο να έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε αλλά και τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του, εκείνος συνέχιζε τις το βράδυ της Δευτέρας... τις αναρτήσεις σε Instagram

και Tik Tok.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής μέσω TikTok. Στο μήνυμά του ανέφερε αρκετά πράγματα τόσο για την απόπειρα αυτοκτονίας του, όσο και για τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον μετά το χλευαστικό βίντεο που ανήρτησε εις βάρος κοπέλας, της οποίας μάλιστα την εικόνα δημοσίευσε.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε.

Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τηλεόραση και ο κόσμος.

Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

Αυτό που λίγοι παρατήρησαν, ωστόσο, είναι πως στο τέλος αυτού του μηνύματος μέσω βίντεο, ο χορογράφος έκανε ακόμη ένα υποτιμητικό σχόλιο για τα κιλά μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπήκε η Δανάη Μπάρκα.

«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, προκαλώντας νέο κύμα οργής στα social media.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια, από την πλευρά της, έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να απαντάει ξεκάθαρα, καθιστώντας ωστόσο σαφές πως γνωρίζει όσα συνέβησαν:

Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του «καλύτερου κόσμου». Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο...πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί.

«Δεν την είπα εγώ την φράση»

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ωστόσο, το σίριαλ συνεχίστηκε με δύο νεά insta stories του Τάσου Ξιαρχό.

Στο πρώτο υποστήριξε πως τη φράση για τη Δανάη Μπάρκα δεν την είπε αυτός αλλά ένας… φίλος της:

Η φράση για την Δανάη Μπάρκα επειδή δεν θέλω να παρερμηνευτεί.

Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου το είπε που σήμερα με έκραξε.

Στο δεύτερο insta story, πάλι, ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτα, ενώ όσο ήταν λιπόθυμος μιλούσε με μια γνωστή δημοσιογράφο - παρουσιάστρια, την οποία ευχαρίστησε για την βοήθειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα