Ταχιάος: Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι της λογικής «ρουσφετάκια» και επιχορηγήσεις

Την πρόθεση του ν’ αλλάξει άμεσα την εικόνα της Πλατείας Αριστοτέλους εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, τόνισε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Ταχιάος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα της άλλαζα τα φώτα».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» επεσήμανε πως «ενοχλεί» η ακαταστασία και το τσιμέντο που υπάρχει στην Πλατεία Αριστοτέλους, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν «υλικά πιο φιλικά στο περιβάλλον». Ο Νίκος Ταχιάος ανέφερε πως

«αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί. Όλος ο άξονας της πλατείας πρέπει να αναβαθμιστεί. Το έχω πει ότι η πρώτη μου προτεραιότητα, είναι τα Χριστούγεννα του 2019 η εικόνα αυτή να είναι διαφορετική. Προφανώς θα είναι ένα «μακιγιάζ», δεν θα είναι ριζική επέμβαση, αλλά πρέπει να γίνει».

Απαντώντας για το αν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν παρεμβάσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δεδομένου ότι η χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση, ο Νίκος Ταχιάος είπε πως «και σήμερα υπάρχει χρήμα που φεύγει δεξιά και αριστερά, όταν η λογική είναι ρουσφετάκια και επιχορηγήσεις για να πάρουμε καμία ψήφο» αναφερόμενος στην ανθυποψήφιά του και πρώην ΥΜΑΘ Κατερίνα Νοτοπούλου και τα κρατικά κονδύλια που χρησιμοποίησε για να χρηματοδοτήσει τις «νεανικές δράσεις».

Ο υποψήφιος δήμαρχος συμπλήρωσε πως «Νεανικές δράσεις, που μόνο Νεανικές δράσεις δεν είναι. Επιχορηγήσεις που έδωσε πρόσφατα το ΥΜΑΘ, η κ. Νοτοπούλου. Πεντοχίλιαρα, εφταχίλιαρα περίσσευαν εκεί και τα έδινε».

Ο Νίκος Ταχιάος υποστήριξε επίσης, ότι την ίδια κριτική θα έκανε εάν στην θέση της κας Νοτοπούλου βρισκόταν υπουργός της ΝΔ και έκανε τα ίδια «Θα τα έλεγα πώς δεν θα έλεγα; Πρώτη φορά θα είναι που θα με ορμούσαν συνάδελφοι από τη ΝΔ; Μου έχει συμβεί 100 φορές» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα