Τα τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης της ελληνικής πρεσβείας στο Ισραήλ - Η Aegean ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ

Τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης της πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ και του Γενικού Προξενείου Ιεροσολύμων για Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ είναι το +972544808297 και ο αντίστοιχος αριθμός για Γενικού Προξενείου της Ελλάδας

στα Ιεροσόλυμα είναι ο +972523032253

Εν τω μεταξή η AEGEAN, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean έχει ως εξής: «Η Aegean ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των πρόσφατων γεγονότων ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ από σήμερα και για το επόμενο 48ωρο. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια προς Τελ Αβίβ μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους χωρίς κόστος, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο δύο 210626100».

#ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ #ΠΡΕΣΒΕΙΑ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΠΡΕΣΒΕΙΑ #ΙΣΡΑΗΛ #AEGEAN #ΠΤΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ -, Aegean, Τελ Αβίβ,israil -, Aegean, tel aviv