Αναφορές για συγκρούσεις μέσα στο Κίεβο, LIVE εικόνα από την πολιορκούμενη πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Εντός της ημέρας οι Ουκρανοί αξιωματούχοι περιμένουν τη ρώσικη επίθεση στο Κίεβο. Παρακολουθήστε live εικόνα από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Στα περίχωρα του Κιέβου έχουν φτάσει οι συγκρούσεις ρωσικών και ουκρανικών στρατευμάτων, σύμφωνα με αναφορές. Ουκρανικά μέσα αναφέρονται σε ρωσικές δυνάμεις που έχουν μπει πια στην περιοχή Ομπολόν του Κιέβου και συγκρούονται με δυνάμεις της κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Το υπουργείο Άμυνας της χώρας καλεί τους πολίτες να φτιάξουν βόμβες μολότοφ και να βοηθήσουν

με όποιον τρόπο μπορούν στην άμυνα της πρωτεύουσας.

{https://mobile.twitter.com/spectatorindex/status/1497146570370072578}

«Ζητάμε από τους πολίτες να μας ενημερώνουν για τις κινήσεις του εχθρού, φτιάξτε βόμβες μολότοφ, εξουδετερώστες τον εχθρό!» αναφέρει το μήνυμα του υπουργείου Άμυνας..

Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι αναμένουν εντός της ημέρας τα ρωσικά τανκ να εξαπολύσουν επίθεση στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο.

Ήδη με τα ρωσικά στρατεύματα να πλησιάζουν το Κίεβο, οι σειρήνες της πρωτεύουσας της Ουκρανίας ηχούν με αυτόν τον απόκοσμο θόρυβο που καλεί τους πολίτες να προφυλαχθούν.

{https://www.youtube.com/watch?v=HIPNVm6lNfM}

Ο Άντσν Χαρατσένκο, σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε ότι οι υπερασπιστές του Κιέβου ήταν έτοιμα με αντιαρματικά πυρά, που τους παρείχαν οι σύμμαχοι.

{https://www.youtube.com/watch?v=nL5QJz7IEM8}

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, συμφώνησε πως το πιθανότερο είναι οι ρωσικές δυνάμεις να μπουν στο Κίεβο σήμερα.

Οι ουκρανικές δυνάμεις ανατίναξαν γέφυρα στον ποταμό Τετερίβ, περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια του Κιέβου σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την πορεία των ρωσικών στρατευμάτων προς την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

{https://twitter.com/SESU_UA/status/1497069588252610585?s=20&t=iddmc6pHi-e7LM5uo5xVMA}

Keywords
Τυχαία Θέματα