Τα οφέλη από τη γύρη των μελισσών... που δεν σου έχει πει κανείς ως τώρα

Η γύρη και ο βασιλικός πολτός είναι το προϊόν διατροφής που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς και μερικές βιταμίνες και μέταλλα σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Μπορεί να έχετε ακούσει για τα οφέλη των φυσικών προϊόντων, όπως το χαμομήλι, το γαϊδουράγκαθο ή η χλωροφύλλη. Ωστόσο, μπορεί να μην είστε τόσο εξοικειωμένοι με τα οφέλη ενός άλλου φυσικού προϊόντος: της γύρης των μελισσών.

Η γύρη των μελισσών χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, την Κίνα και την Αίγυπτο

από την αρχαιότητα. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει πολλά πλεονεκτήματα ευεξίας, όπως η μείωση της φλεγμονής και η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, η γύρη των μελισσών έχει θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο, ασβέστιο και διάφορες βιταμίνες. Η γύρη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό τροφίμων ή ως γαρνιτούρα.

Τι είναι η γύρη των μελισσών

Η γύρη των μελισσών είναι μια ουσία που αποτελείται από διάφορα πράγματα. Είναι ένας συνδυασμός γύρης λουλουδιών με νέκταρ λουλουδιών, εκκρίσεις μελισσών και ένζυμα. Με τη χρήση παγίδων, η γύρη των μελισσών μπορεί να συλλεχθεί από το άνοιγμα της κυψέλης. Επίσης, η σύνθεση της γύρης των μελισσών διαφέρει ανάλογα με:

Γύρη φυτών Γεωγραφική προέλευση Συνθήκες της ατμόσφαιρας Φύση του εδάφους Συμπεριφορά των μελισσών

Διαβάστε περισσότερα στο The Issue.

#ΓΥΡΗ #ΜΕΛΙΣΣΕΣ #ΟΦΕΛΗ #ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα