Τα AirPods Pro είναι τα απόλυτα Google Trends

Στην πρώτη θέση των Google Trends βρίσκονται τα AirPods Pro, τα νέα ακουστικά της Apple που έκαναν την εμφάνισή τους και έχουν τρελάνει απανταχού fans της τεχνολογίας.

Τα AirPods είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σε πωλήσεις προϊόντα της Apple και ενώ μπορεί να υστερούν σε ποιότητα ήχου μπροστά σε άλλα ασύρματα ακουστικά, τα μειονεκτήματά

τους υπερκαλύπτονται από την ευκολία χρήσης και τη σταθερή σύνδεση που διαθέτουν. Τώρα όμως η Apple θέλει να ξεχωρίσει και στην ποιότητα του ήχου και αποκάλυψε τα AirPods Pro. Τα ακουστικά δεν ανακοινώθηκαν σε κάποιο ειδικό event, αλλά απλά εμφανίστηκαν στο site της Apple.

Τα AirPods Pro έρχονται με νέο σχεδιασμό, καλύτερη ποιότητα ήχου και noise cancellation. Η Apple τα έκανε μάλιστα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα για αυτούς που θέλουν να τα χρησιμοποιούν στο γυμναστήριο.

Έχουν δύο μικρόφωνα ενσωματωμένα τα οποία χρησιμοποιεί η noise cancellation λειτουργία, ενώ υπάρχει και Adaptive EQ, το οποίο αυτόματα προσαρμόζει τον ήχο των ακουστικών βάσει του σχήματος του αυτιού.

Τα AirPods Pro έρχονται στα καταστήματα στις 30 Οκτωβρίου στην τιμή των $249.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα