ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει για την διεύρυνση ο Τσίπρας - Όρια ζήτησε ο Βούτσης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλίσεις αλλά και διαφωνίες για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έδειξε αποφασισμένος η μετεξέλιξη του κόμματος να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς. Ταυτόχρονα, δεν άφησε περιθώρια

αμφισβήτησης των προθέσεων του θέλοντας να δώσει τέλος στην εσωστρέφεια.

«Όσο πιο μαζικό, όσο πιο ανοιχτό στο λαό, τόσο πιο αριστερό θα είναι το κόμμα μας. Η αριστερά δεν βρίσκεται στις κλειστές πόρτες των συνεδριάσεων των πεφωτισμένων» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες, παρά μόνο αυτούς που τον στηρίζουν».

Η ολομέτωπη επίθεση προς την ΝΔ δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς ήθελε να τονίσει ότι σηματοδοτείται πιο σκληρή γραμμή ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Παρ' όλα αυτά, ο προβληματισμός για την πορεία του κόμματος υφίσταται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης κατά την τοποθέτησή του θέλησε να βάλει όρια στο άνοιγμα φοβούμενος τυχόν πασοκοποίηση της παράταξης. 

Τέλος, συζήτηση έγινε και για την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών με τον Αλέξη Χαρίτση να ανακοινώνει πως θα είναι έτοιμη στα μέσα Οκτωβρίου αναλύοντας τις νέες δυνατότητες που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα