Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ - Επέβαινε και η κόρη του

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha, από τη συντριβή του ελικοπτέρού του κοντά στο γήπεδο του συλλόγου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του BBC που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα

Ανείπωτος θρήνος για τη Λέστερ και την οικογένεια του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της, καθώς στο ελικόπτερο που συνετρίβη πριν λίγες ώρες, φαίνεται ότι επέβαινε τόσο ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, όσο και η 34χρονη κόρη του, Βοράμας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ,

στο ελικόπτερο βρίσκονταν συνολικά 5 άτομα, εκ των οποίων 2 πιλότοι, ο «ζάμπλουτος» ιδιοκτήτης των «αλεπούδων», αλλά και η κόρη του.

Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Ο πρόεδρος των «Αλεπούδων» επέβαινε στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ του Σάββατου.

Το βρετανικό δίκτυο ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Oι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες.

Παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα