MEGA: Οι εργαζόμενοι την ώρα που έπεσε το μαύρο

Η διακοπή του σήματος στον ιστορικό τηλεοπτικό σταθμό MEGA που λειτουργούσε από τις 20 Νοεμβρίου του 1989, έγινε στις 02.08 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το "μαύρο" έπεσε τη στιγμή που προβαλλόταν σε επανάληψη των «Απαράδεκτων» ένα σήριαλ που επίσης έχει γράψει ιστορία.

Η στιγμή που πέφτει το μαύρο στο Mega:

Αυτές είναι οι εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του MEGA, μέσα από τα στούντιο του καναλιού. Οι εργαζόμενοι

περιμένουν να πέσει το μαύρο και καταγράφουν με τα κινητά τους την ιστορική για τα τηλεοπτικά δεδομένα της χώρας στιγμή:

Οι εργαζόμενοι έγραψαν τον επίλογο της πορείας του ιδιωτικού σταθμού σε ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο προβαλλόταν τις τελευταίες ημέρες:

Επίσης, σε τρέιλερ που έχει αναρτηθεί στον λογαριασμό του MEGA στο facebook, ανακοινώνεται ότι οι συνδρομητικές πλατφόρμες θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του καναλιού, καθώς όπως λένε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) δεν τους ζήτησε να το κατεβάσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού, που ανακοίνωσε η DIGEA.

Η ακρόαση αναστολής έχει οριστεί για το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, όπως αναγράφεται και στην ανακοίνωση της Ημερήσιας Διάταξης της 50ης συνεδρίασης του Συμβουλίου.

Το τέλος

Το τέλος του καναλιού είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή (26.10.2018) όταν έγινε γνωστό πως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της.

Στην ανακοίνωσή της η Digea ανέφερε πως «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Keywords
Τυχαία Θέματα