Συνελήφθησαν δυο άτομα που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

Σε συλλήψεις δυο ατόμων που επιχείρησαν να μπούνε στη Βουλή προχώρησαν οι αστυνομικοί της φρουράς του κτιρίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr, δυο άτομα το απόγευμα της Πέμπτης επιχείρησαν να μπούνε στο κτίριο της Βουλής από το κεντρικό φυλάκειο στη Βασιλίσσης Σοφίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο πρόσωπα είχαν ραντεβού

στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και με ένα βουλευτή της ΝΔ. Ωστόσο μέσω του νέου συστήματος «police- online» που έχει εγκατασταθεί στο κεντρικό φυλάκειο της Βουλής, οι αστυνομικοί είδαν ότι ο εκρεμμούσαν εις βάρος τους καταδιωκτικές αποφάσεις. Ο ένας διώκεται για χρέη στο δημόσιο και ο άλλος για πλατοστογραφία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως οι αστυνομικοί φρουροί της Βουλής συνέλαβαν τα δυο άτομα και ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη σύλληψη προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Στο κεντρικό φυλάκειο της βουλής υπάρχει πλέον ένα μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο με την κεντρική υπηρεσία πληροφορρικής της ΓΑΔΑ όπου και είναι καταχωρημένες όλες οι καταδικαστικές αποφάσεις –από το πιο απλές, που μπορεί να είναι κάποια τροχονομική παράβαση μέχρι το πιο σοβαρές, όπως κάποιο κακούργημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα