Συνελήφθη στη Βάρκιζα υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις υποψήφια δημοτική σύμβουλος μετά τη σύλληψή της από την ΕΛΑΣ.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου οι δρόμοι στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γέμισαν με ένα 16σέλιδο ρυπαρογράφημα το οποίο περιέχει υποτιθέμενα «σκάνδαλα» για έναν υποψήφιο και όλο τον συνδυασμό του. Το ανώνυμο έγχρωμο έντυπο προφανώς τυπώθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα τα οποία ένα συνεργείο διένειμε άτσαλα στα ΙΧ και στις εισόδους

των πολυκατοικιών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εκπροσωπώντας και τα 23 πρόσωπα που συκοφαντούνται στις σελίδες του, αμέσως κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ωστόσο, σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ σε ένα όχημα χωρίς πινακίδες, βρέθηκε ιδιοκτήτριά του και οδηγός, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, που μετέφερε σε αυτό 5.000 αντίτυπα του εν λόγω εντύπου, συνοδευόμενη από δύο άντρες των οποίων η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η σύλληψη έγινε στη Βάρκιζα, όπου είχε στηθεί ένας σταθμός ανεφοδιασμού του οχήματος με έντυπα. Η μήνυση του υποψηφίου προσωποποιήθηκε, το όχημα κατασχέθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: 3vita.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα