Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Δεμένα τα πλοία λόγω μποφόρ

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο, με βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους ισχυρές, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια). Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που σημειώνονται ήδη στη δυτική χώρα θα συνεχίσουν να πλήττουν και σήμερα τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο

Στη συνέχεια θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, όμως θα είναι ισχυρότερα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Χαλκιδική, στη

Θράκη, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ τα συμβατικά εκτελούν πλόες κατά την κρίση του πλοιάρχου. Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ.Μαρίνα Νέα Στύρα. Στη Βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Καβάλα-Πρίνος και Κεραμωτή-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα