Συνάντηση μελών του ΕΒΕΑ με Παπακώστα για την πάταξη του παραεμπορίου

Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης του ΕΒΕΑ για την πάταξη του παραεμπορίου και λαθρεμπορίου, κατέθεσε αντιπροσωπεία του ΕΒΕΑ σε συνάντηση με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Εκ μέρους του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, η αντιπροσωπεία

του ΕΒΕΑ αναγνώρισε τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς υπουργείου και επανέλαβε την πάγια πρόταση του επιμελητηρίου για σύσταση ενός ξεχωριστού οργάνου καταπολέμησης του παραεμπορίου κατά το πρότυπο της ΑΑΔΕ, που αποδεδειγμένα έχει σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με το ΕΒΕΑ η υφυπουργός και οι επιτελείς του υπουργείου αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς της Πολιτείας για την εξάλειψη του φαινομένου του παραεμπορίου, καθώς και τις δράσεις που στο άμεσο μέλλον σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ εκτίμησαν ότι η αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας παρουσιάζει βελτίωση.

Στην αντιπροσωπεία του ΕΒΕΑ μετείχαν οι Χαράλαμπος Μωραΐτης , γενικός γραμματέας ΕΒΕΑ, Σταύρος Γεωργάκης , υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Δημήτριος Δημητρίου, υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων και Νικόλαος Βασιλείου , υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων.

Από πλευράς υπουργείου, την κυρία Παπακώστα - Σιδηροπούλου πλαισίωναν ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α. Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μανούρας και ο Βοηθός Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σκούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα