Υποβαθμίζουν από το ΚΙΝΑΛ τη συνάντηση στελεχών τους με τους Βερναδάκη - Μπόλαρη

“Δεν θα αναγάγουμε σε κεντρικό ζήτημα μίασυνάντηση που ήταν εν αγνοία μας και αφορούσετην τοπική αυτοδιοίκηση”, τονίζουν για απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την γνωστή το τελευταίο 24ώρο και ως συνάντησης των “Λαζαριστών”, υψηλόβαθμα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, χωρίς ωστόσο να κρύβουν την έντονη δυσφορία τους.

Το ζήτημα προέκυψε έπειτα από τα ρεπορτάζ ηλεκτρονικών μέσων της βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με τα οποία, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναδάκης (αμφότεροι με παρελθόν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ) και από πλευράς ΚΙΝ.ΑΛ τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Μαγκριώτης και Παντελής Κουκουλεκίδης.

Σκοπός της συνάντησης, ή οποία λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων δεν θα μπορούσε να παραμείνει εν κρυπτώ, ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων να βρεθεί ένα κοινά αποδεκτά πλαίσιο και ένα πρόσωπο για να ηγηθεί ενός ενιαίου ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρεται στο πως θα αντιδράσει το Κίνημα Αλλαγής στη συνέχεια, αφού στη συνάντηση αποφασίστηκε ο σχηματισμός μίας επιτροπής που θα εξετάσει διεξοδικά το κατά πόσο υπάρχει το πλαίσιο, αλλά και το κατάλληλο άτομο για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη από τον Οκτώβριο, με απόφαση της περιφερειακής συνέλευσης του ΚΙΝ.ΑΛ , η στήριξη για να διεκδικήσει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δόθηκε στον γιατρό Χρήστο Παπαστεργίου.

Τότε είχε εκφράσει ενδιαφέρον ο Γιάννης Μαγκριώτης αλλά εν τέλει δεν είχε δώσει καν το παρών στη διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα