Συναγερμός στην Ηλιούπολη, κρούσμα κορονοϊού σε βρεφονηπιακό σταθμό

Κρούσμα κορονοϊού σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι εργαζόμενοι πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ ήταν στα πόστα τους.

Το πρωινό ξύπνημα για γονείς, μαθητές κι εργαζόμενους σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό.

Οι γονείς μαθητών και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από μητέρα μαθητή,

ότι τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η διεύθυνση του βρεφονηπιακού σταθμού ενημέρωσε τηλεφωνικά τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα με το τρίχρονο αγόρι, ώστε  να μην προσέλθουν στο σχολείο και να παραμείνουν στο σπίτι.

Το τμήμα παρέμεινε κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι υπόλοιπες τρεις τάξεις του σταθμού λειτούργησαν κανονικά. Μάλιστα, κάποια από τα αδέρφια των μαθητών του αποκλεισμένου τμήματος πήγαν κανονικά για μάθημα.

Οι νηπιαγωγοί του τρίχρονου αγοριού προσήλθαν στη σχολική μονάδα όπου και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά, ερχόμενοι σε επαφή με παιδιά και συναδέλφους, ενώ η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού το συντομότερο δυνατό.

Παρόλα αυτά, και ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τους ζήτησε να επιστρέψουν στα πόστα τους πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Με πληροφορίες από Sputnik

Keywords
Τυχαία Θέματα