Σύλληψη Σώρρα: Πώς οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στα ίχνη του

Στο υπόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Μενάνδρου 4, στον Άλιμο, κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας για 14 μήνες, σε σπίτι ιδιοκτησίας οπαδού της οργάνωσης "Ελλήνων Συνέλευσις".

Αστυνομικοί ντυμένοι με πολιτικά παρακολουθούσαν επί 24ωρης βάσης τους στενούς συνεργάτες του καταζητούμενου αρχηγού της οργάνωσης. Χθες το απόγευμα, περίπου είκοσι αστυνομικοί έφθασαν στην πολυκατοικία συνοδεία εισαγγελέα. Περικύκλωσαν το υπόγειο διαμέρισμα, και απαγόρευσαν την είσοδο- έξοδο από την πολυκατοικία. Στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα του

υπογείου και συνέλαβαν τον Σώρρα, καθώς κι έναν ακόμη οπαδό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μοιραίο λάθος ενός συνεργάτε του Σώρρα ήταν καθοριστικό για τον εντοπισμό του.

Τον Σώρρα αναζητούσε η Αστυνομία εδώ και 14 μήνες, καθώς είχε διαταχθεί η σύλληψή του από τον εισαγγελέα.

Έπεσαν από τα "σύννεφα" οι γείτονες

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στο υπόγειο της οποίας κρυβόταν ο Σώρρας δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο εδώ και 14 μήνες καταζητούμενος βρισκόταν "κάτω από τη μύτη" τους.

Κανείς δεν ήξερε ότι ο Αρτέμης Σώρρας κρυβόταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της οδού Μενάνδρου 4. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειναι οπαδός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και πιστός στον αρχηγό της.

Όπως μαρτυρούν γείτονες της περιοχής, κανείς δεν ήξερε ότι ο Αρτέμης Σώρρας κρυβόταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας της οδού Μενάνδρου 4. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι οπαδός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και πιστός στον αρχηγό της.

Στον ανακριτή

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος. Τον περασμένο Μάρτιο η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα: συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

Παράλληλα οι Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στο πρόσωπο που φέρεται να τον υπέθαλπε στον Άλιμο.

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας - Κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος σε ιερέα
Keywords
Τυχαία Θέματα