Αποκάλυψη Δ. Καμμένου: Συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά

Βόμβα έριξε ο πρώην πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και την ταυτόχρονη διαγραφή του από το κόμμα της συγκυβέρνησης.

Ο Δημήτρης Καμμένος σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Όπως ανέφερε, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ πριν από την ψηφοφορία

συζήτησε το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα αλλού» ανέφερε τόνισε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος. «Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση» συμπλήρωσε.

«Εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά χθες και σήμερα νιώθω ανεξάρτητος Έλληνας. Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες σήμερα» τόνισε ο κ. Καμμένος, λέγοντας πως σήμερα πουλιέται η Μακεδονία και ανοίγουν οι ασκού του Αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος που ήταν ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να διατηρήσει την φιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά… «it takes two to tango».

Keywords
Τυχαία Θέματα