Συλλήψεις και ξυλοδαρμοί για λεηλασίες στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας (βίντεο)

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για λεηλασίες που έχουν γίνει σε περιοχές της Τουρκίας που επλήγησαν σφοδρά από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu της Τουρκίας ενώ κυκλοφορούν και βίντεο στα social media, όπου φέρονται να δείχνουν τους συλληφθέντες για λεηλασίες στις περιοχές που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο πλαίσιο των ερευνών για τις λεηλασίες που διαπράχθηκαν μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών που άφησε πίσω του περισσότερους από 25.000 νεκρούς στην Τουρκία και τη Συρία.

{https://twitter.com/ragipsoylu/status/1624070519036190726?s=20&t=XrMyc8upnCMyUkbx1tK3xA}

Το παραπάνω είναι ένα ακόμα βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον ξυλοδαρμό που δέχονται όσοι έχουν πιαστεί να λεηλατούν περιουσίες και καταστήματα. Ήδη, είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό λεηλατητή χθες Παρασκευή και έχουν καταγραφεί αρκετά πλιάτσικα στα σούπερ μάρκετ για φαγητό και νερά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε μέτρα για όσους κάνουν πλιάτσικο ή εμπλέκονται σε άλλα αδικήματα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.

#ΣΕΙΣΜΟΣ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα