Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών - Πότε και από ποιους

Τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη για τη λήωη της απόφασης συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ.

«Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας»

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνδιοργανωτές

του Συλλαλητηρίου τονίζουν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και επισημαίνουν: «Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα. Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα