Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Η ποινή που θα θέλαμε εμείς δεν μπορεί να ειπωθεί - Ηθικοί αυτουργοί είναι οι γονείς»

«Αυτό που θέλουμε εμείς για την αγαλλίαση της ψυχής της Ελένης είναι να επιβληθεί το μέγιστο της ποινής που υπάρχει στο ελληνικό δίκαιο» δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, σχολιάζοντας τα σοκαριστικά στοιχεία από το βούλευμα πλημμελειοδικών Ρόδου, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

«Αν κάποιος γονιός βρισκόταν στην ίδια θέση με εμάς τι θα σκεφτόταν για τα μαρτύρια που πέρασε η κόρη μας στα χέρια τους;» συνέχισε ο πατέρας του θύματος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του

Open TV.

«Η ποινή που θα θέλαμε εμείς δεν μπορεί να ειπωθεί» σχολίασε ο πατέρας, ενώ έκανε λόγο για γονείς - ηθικούς αυτουργούς: «Κάποιοι προσπάθησαν να προστατέψουν τους δράστες. Δεν ξέρω εάν αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν ή να ανακτηθούν. Ηθικοί αυτουργοί, γενικά μιλώντας, είναι οι γονείς. Εμείς έχουμε καθήκον και υποχρέωση κανένα άλλο κορίτσι να μην έχει την τύχη της Ελένης. Οι βιαστές θα πρέπει να δικάζονται ως δολοφόνοι». Ο πατέρας της Ελένης πρόσθεσε πως «αν δεν ήταν το κορίτσι μας, θα ήταν ένα άλλο κορίτσι στη θέση της».

Keywords
Τυχαία Θέματα