Συγκλονίζει ο φίλος της αδικοχαμένης 29χρονης στην Κέρκυρα: «Την ήθελε μόνο για τον εαυτό του»

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης 29χρονης στην Κέρκυρα, δίνει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση που είναι η νεαρή κοπέλα με τον πατέρα της.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε πως ο πατέρας της «ήταν ικανός για όλα» όσο κι αν απίστευτο ακούγεται.

Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως την κακοποιούσε, την χτυπούσε, δεν την άφηνε να έχει φίλες

και να βγαίνει έξω. «Την ήθελε μόνο για τον εαυτό του» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που επισημάνθηκε ως παράμετρος του στυγερού εγκλήματος, ο νεαρός Αφγανός διέψευσε κάτι τέτοιο λέγοντας πως η κοπέλα δεν του είχε αναφέρει κάτι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας , η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων. Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα