Συγκλονισμένος ο Νίκος Βέρτης: Τράβηξε βίντεο με το κινητό του τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ (βίντεο)

«Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Σε όσα έζησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν του πρωινή εκπομπή του ANT1, μεταξύ άλλων προβλήθηκαν βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.

Να σας θυμίσουμε πως χθες, ο Νίκος Βέρτης όταν έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ανέφερε:

«Είναι πολύ οργανωμένοι… Μολις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες.

Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς τις σειρήνες και αυτόν τον βαθύ ήχο της αναχαίτισης ρουκετών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω».

Τι δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής όταν γύρισε στην Ελλάδα

Πηγαίνω πολλά χρόνια και θέλω να πω σε εκείνους που δεν έχουν ταξιδέψει η χώρα είναι κάθε άλλο από πολεμική ατμόσφαιρα. Είναι παρά πολλοί οργανωμένοι. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στον 20ο όροφο και με το που χτύπησαν οι σειρήνες , όλοι ήξεραν που θα μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Τρομάξαμε παρα πολύ γιατί φυσικά είναι άλλο να το βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο μα το ζεις», σημειώνει ο Νίκος Βέρτης.

«Στις 3 το βράδυ την ώρα που πήγα να ξαπλώσω άκουσα βόμβες. Τις άκουγα λες και έσκαγαν έξω από το δωμάτιο μου και αμέσως μετά τις σειρήνες. Μας είχαν δώσει οδηγίες από το ξενοδοχείο εάν ακούσουμε σειρήνες να κατευθυνθούμε στις σκάλες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ντυθήκαμε μέσα σε ένα λεπτό και κατεβήκαμε στο καταφύγιο όπου μείναμε για μιάμιση ώρα», δηλώνει μουσικός του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ για τη συναυλία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, μια μαζική επίθεση ρουκετών έπληξε το κέντρο της χώρας, ενώ σειρήνες αεροπορικής επίθεσης ακούγονταν επανειλημμένα στο Τελ Αβίβ και στα προάστια.

ΒΕΡΤΗΣΒΙΝΤΕΟΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙΙΣΡΑΗΛΚΙΝΗΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα