Survivor: Ζήτησε να φύγει ο Τριαντάφυλλος, νίκη... κόντρα στα προγνωστικά για τους Μπλε

Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 2021 ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης, γιατί ζήτησε να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος.

Η οικειοθελής αποχώρηση του «πρίγκιπα» από το Survivor ξάφνιασε τους παίκτες των δυο ομάδων και ήταν το θέμα συζήτησης στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/5).

Ο Ηλίας Μπόγδανος χάρηκε που δεν έφυγε ο φίλος του Γιώργος

Κόρομι, ενώ οι υπόλοιποι έδειξαν σοκαρισμένοι από την απόφαση του Τζέιμς. Μετά το συμβούλιο, το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το «αντίο» ενός εκ των φαβορί για να φτάσει στον τελικό, κάτι που έχει στεναχωρήσει τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

Οι Survivors συνέχισαν να σχολιάζουν τα όσα προηγήθηκαν στο συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας εκτιμήσεις για το εάν θα μπορέσει να το ξεπεράσει ο Νίκος Μπάρτζης. Πολλοί παίκτες υποστήριξαν ότι θα επιχειρήσουν να πλησιάσουν τον αγρότη για να του φτιάξουν την ψυχολογία.

Οι «μπλε» έδωσαν «μάχη» για την επικοινωνία και το σπιτικό φαγητό χωρίς και το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος πήγε για εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Απουσίες είχαν και οι κόκκινοι, αφού εκτός από τον Τριαντάφυλλο ο οποίος επικαλέστηκε ξανά ενοχλήσεις, εκτός μάχης τέθηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος λόγω τραυματισμού.

Οι τρεις που απέμειναν (Κορο, Ελένη και Μαριαλένα) είχαν πλεονέκτημα γιατί ο Τριαντάφυλλος έμεινε εκτός δράσης χωρίς έγκρισή γιατρού και το πέναλτι ήταν ο Κόρο σε κάθε του run να έχει προβάδισμα πέντε δευτερολέπτων.

Στον στίβο μάχης οι παίκτες έπρεπε να τραβήξουν ένα άδειο έλκηθρο στην άμμο μέχρι να φτάσουν στους στόχους. Οι μπλε επικράτησαν εύκολα με 10-5. Μάλιστα, ήταν η τρίτη σερί νίκη των μπλε για το έπαθλο επικοινωνίας, οδηγώντας τους «κόκκινους» σε κλάμματα, καθώς και πάλι δεν είχαν την ευκαιρία να δουν σε βίντεο μηνύματα της οικογένειας τους.

Ο Τριαντάφυλλος, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Κόρομι με το σχόλιο του ότι οφείλει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο στον Τζέιμς που αποχώρησε. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο Κόρο άρχισε να μιλάει για τη χαρά του που θα ακούσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα άκουσε τον Τριαντάφυλλο να μουρμουρίζει. Ο τραγουδιστής για μια ακόμη φορά τον έκανε έξαλλο όταν του είπε πως έπρεπε να πει «ευχαριστώ» στον James που αποχώρησε καθώς «αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, θα ήταν εκείνος που θα έφευγε».

Ο τραγουδιστής, ένιωθε υπεύθυνος για την ήττα και ανακοίνωσε πως για να μην συνεχίσει να κάνει κακό στην ομάδα του θα ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι κόκκινοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και του ζήτησαν να το σκεφτεί ξανά πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι κόκκινοι θεωρούν πως ο Νταφυ πρέπει να αγωνίζεται, όπως και η Ανθή Σαλαγκούδη, όμως επιχείρησαν να τον μεταπείσουν σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί ότι η «νέα Σαλαγκούδη στο χειρότερο της», προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άσχημα που δεν έπαιξε.

Η Καρολίνα Καλύβα εκνευρίστηκε με τον Τριαντάφυλλο, σχετικά με τα όσα είπε για τον Κόρο, ενώ μαζί της έδειξε να συμφωνεί και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι τρεις μπλε νικητές μετά το σπιτικό τους φαγητό πήγαν με γεμάτο το στομάχι και παρακολούθησαν τα βίντεο που τους είχε στείλει η οικογένεια τους.

Τέλος, αντί για Συμβούλιο Αποχώρησης, είχαμε... παιχνίδια της Καραϊβικής, σε ένα πολύ διαφορετικό βράδυ Τετάρτης για τους παίκτες.

SURVIVOR 2021SurvivorSURVIVOR 4ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα