Συγκινεί η σύζυγος του Ρέγες - «Βοήθησε με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Ρέγες ο οποίος άφησε την τελευταίο του πνοή στην άσφαλτο.

Το τροχαίο δυστύχημα για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες συνέβη το Σάββατο. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα το τροχαίο έγινε στην γενέτειρά του Ουτρέτα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Η Νοέλια Λόπεζ, η σύζυγος του 35χρονο ποδοσφαιριστή έμεινε μόνη της με τρία παιδιά και η ανάρτηση που κάνει στο Instagram είναι άκρως συγκινητική.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Μου παίρνεις την όρεξη να

ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας.

Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν’ αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί.

Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. Βοήθησέ με γκορδίτο (παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας.

Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα