Στην οικονομία «ποντάρει» το Μαξίμου - Πώς σχεδιάζει να εκθέσει την ΝΔ

Αλλάζει ατζέντα το Μαξίμου μέσω της οικονομίας και συγκεκριμένα του προϋπολογισμού που κατατέθηκε χτες στην Βουλή. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος τελειώνει και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές, το Μαξίμου μέσω της αλλαγής ατζέντας επιθυμεί δημοσκοπική άνοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την χτεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση θέλει να παίξει το «παιχνίδι» του προϋπολογισμού, φέρνοντας στην Βουλή

όλα τα θετικά αντίμετρα αναγκάζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη να τα υπερψηφίσει.

Παράλληλα, το Μέγαρο Μαξίμου ποντάρει πολύ και στον κουμπαρά των 900 εκατ. ευρώ, έναντι 700 εκατ. που είχαν προηγουμένως προβλεφθεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Βουλή προκειμένου να υποστηρίξει το νομοσχέδιο, ποντάροντας σε μία κοινοβουλευτική μάχη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπλο σε αυτή την μάχη η κυβέρνηση έχει το κοινονικό μέρισμα το οποίο θα δοθεί για τρίτη σερί χρονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα