Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει την έναρξη εργασιών του Kassiopi Project

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα ξεκινά από το Αχίλλειον, ενώ από το απογευμα θα παραστεί στην έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project.

Επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Κέρκυρα όπου το απόγευμα θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη.

Ο κ. Μητσοτάκης

θα έχει συναντήσεις με φορείς του νησιού, ενώ υπουργοί και υφυπουργοί που τον συνοδεύουν θα έχουν επιμέρους συναντήσεις εργασίας για θέματα που αφορούν την Κέρκυρα και τον τουριστικό κλάδο.

Η περιοδεία του στο νησί θα ξεκινήσει από το Αχίλλειον, συνοδευόμενος από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Θα ακολουθήσει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφέρειας στις Αλυκές.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 13:00 με τους Δημάρχους του νησιού, στο Παλιό Δημαρχείο της Κέρκυρας San Giacomo.

Επίσης, θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με εμπορικούς φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα επισκεφθεί το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του σε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη, στην Κασσιόπη.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό, στην Κέρκυρα έχουν μεταβεί οι Υπουργοί, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος.

Στο νησί βρίσκεται ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που είχε συναντήσεις αρχικά με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου και στην συνέχεια με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκυρα, Μητσοτάκης, Εγκαινιάζει, Kassiopi Project,kerkyra, mitsotakis, egkainiazei, Kassiopi Project