Στην Ακαδημία Πλάτωνος ο Γερουλάνος για συζήτηση με τους κατοίκους

Μία περιοχή που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα επισκέφθηκε, για δεύτερη φορά, προκειμένου να συνομιλήσει με τους κατοίκους ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Του Τάσου Αδρασκέλα

Στην Ακαδημία Πλάτωνος οι κάτοικοι τόνισαν στον κ. Γερουλάνο το πρόβλημα των ναρκωτικών και την ανάγκη δημιουργίας κέντρων περίθαλψης

και φροντίδας για τους χρήστες. Επίσης, στάθηκαν ιδιαίτερα στο πρόβλημα του λαθρεμπορίου και των σοβαρών προβλημάτων στον φωτισμό που επιδεινώνουν την ανασφάλεια τους τις βραδινές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συζήτηση είχε ένταση με τους κατοίκους να λένε στον υποψήφιο Δήμαρχο: «Σου μιλάμε με ένταση, μη μας παρεξηγείς. Αλλά δεν είναι εύκολο να ζεις στη γειτονιά μας».

Ο Παύλος Γερουλάνος από την πλευρά του αναφέρθηκε, απαντώντας στους κατοίκους, στα πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή και δεν έχουν αξιοποιηθεί. Μάλιστα, σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τραυματισμένη γειτονιά που κρύβει ιδιαίτερο αναξιοποίητο πολιτιστικό πλούτο: η περιοχή θα όφειλε να γίνει κέντρο πολιτισμού και μάθησης, πόλος έλξης για τουρίστες, λάτρεις και ερευνητές της φιλοσοφίας από όλο τον κόσμο. Και στους κατοίκους της όμως, αξίζει μια αξιοπρεπής καθημερινότητα. Αν δεν σταθούμε στην ένταση και στις δυσκολίες σήμερα στον δρόμο, πώς θα τις αντιμετωπίσουμε αύριο; Στα δύσκολα, μέχρι να γίνει κάθε μέρα ευκολότερη για όλους».

Όπως έγινε γνωστό ο Παύλος Γερουλάνος θα συνεχίσει τις δράσεις του, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της προεκλογικής του εκστρατείας με επισκέψεις στην Πλατεία Θεάτρου και στην ευρύτερη περιοχή της Πανόρμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα