Συγκινεί η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο: «Τι μένος ήταν αυτό και πέταξαν το παιδί μου στη θάλασσα;»

Η μητέρα της 21χρονης στη Ρόδο περιγράφει σε δηλώσεις της τις εφιαλτικές στιγμές που έχει ζήσει μετά τον χαμό της κόρης της.

«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με το αν υποψιάζεται κάποιον που ευθύνεται για τη δολοφονία της κόρης της επισημαίνει:

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο,

ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Αναφορικά με το αν είχε σχέση με κάποιον τονίζει πως «Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα - ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Τέλος, σχετικά με το αν τα πήγαινε καλά με την κόρη της υπογραμμίζει ότι «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα - ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. ΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει με θυμό, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

Συμφοιτητής της 21χρονης δήλωσε στην εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα