Στη φυλακή η 71χρονη «Μαρίνα»: Φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα trafficking -Εμπλέκεται και με την 12χρονη στα Σεπόλια

Γνωστή στις αρχές η «Μαρίνα», εμπλέκεται το όνομά της στις υποθέσεις της 12χρονης από τα Σεπόλια και της Greek Mafia. Ελεύθεροι οι δύο Κολομβιανοί φερόμενοι ως «στρατολόγοι».

Μια 71χρονη γνωστή και ως «Μαρίνα», που εκμίσθωνε οίκους ανοχής προφυλακίστηκε, για συμμετοχή στο κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ.

H κατηγορούμενη είναι γνωστή στις

αρχές, καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει και σε άλλες υποθέσεις τη δικαιοσύνη, όπως στην περίπτωση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, εξέδιδε την ανήλικη και σε οίκο ανοχής της 71χρονης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και φέρεται να υποστηρίζει ότι επί πολλά χρόνια εκμίσθωνε νόμιμα 5 οίκους ανοχής στην Αθήνα.

Επίσης φέρεται να είπε, απολογούμενη, ότι δε θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει σωματεμπορία, καθώς η ίδια έχει υπάρξει 50 χρόνια ιερόδουλη.

Οι υπόλοιποι 9 που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους. Ειδικότερα, οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 €, επιβλήθηκαν μόνο σε δυο Κολομβιανούς που φέρονται να είχαν το ρόλο του «στρατολόγου».

Εχθές και σήμερα απολογήθηκαν συνολικά 21 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι 3. Αύριο απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες. Πρόκειται για το σύντροφο της προφυλακισθείσας 71χρονης.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΥΚΛΩΜΑ #TRAFFICKING #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
71χρονη Μαρίνα, Φέρεται, -Εμπλέκεται, 12χρονη, Σεπόλια,71chroni marina, feretai, -ebleketai, 12chroni, sepolia