Ρόδος: Βγάζει τις πλωτές ξαπλώστρες ο ιδιοκτήτης του beach bar με τον σερβιτόρο «κολυμβητή»

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο με τον σερβιτόρο... κολυμβητή θα αποσύρει τις πλωτές ξαπλώστρες – Συνεχίζει τη λειτουργία της η επιχείρηση ενώ οι εργαζόμενοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες εργασίας

Σύμφωνα με ανθρώπους της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης του beach bar θα αποσύρει τις πλωτές ξαπλώστρες μέχρι τις 21 Ιουλίου οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη, η επιχείρηση θα πληρώσει

κανονικά και τα δύο πρόστιμα του Λιμενικού, ύψους 10.400 ευρώ.

Η επιχείρηση συνεχίζει τη λειτουργία της. Η πλευρά του ιδιοκτήτη επισημαίνει ότι υπάρχει άδεια λειτουργίας για το beach bar αλλά για τις πλωτές εξέδρες δεν χρειάζεται άδεια γιατί δεν είναι μόνιμες κατασκευές. Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι επιμένουν ότι οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές. Επίσης έγινε γνωστό ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος από την Πυροσβεστική στην επιχείρηση (όπως και σε άλλες στο νησί της Ρόδου) και δεν καταγράφηκε παράβαση.

Εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο εν λόγω beach bar. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί οκτώ ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

#ΡΟΔΟΣ #ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ #ΠΛΩΤΕΣ #beach_bar #ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόδος, Βγάζει,rodos, vgazei