Στέφανος Κασσελάκης: Με «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας, εδώ είμαι, χτυπήστε! - «Απαντήσεις» από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να ταράζει τα νερά με νέα βίντεο που γίνονται viral - «Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Εδώ είμαι. Χτυπήστε!», λέει ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζοντας τα viral video του με τα οποία απαντά (απευθείας) στους πολίτες σε ό,τι έχει ειπωθεί για εκείνον τις τελευταίες μέρες,

ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει σήμερα ξεκάθαρη θέση στις διάφορες… παραφιλολογίες που έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για την πολιτική του προέλευση:

«Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά: Με «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με «πότισε» στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.

Συνεχίζοντας, θέτει τον στόχο του για τον μεγάλο, ανοιχτό ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δε θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω.

Και ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει: Εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό.

Επίσης, χθες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνέλεξε τις πιο σκληρές ερωτήσεις – μομφές που έχουν διατυπωθεί για εκείνον και απάντησε με ευθύτητα.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα