Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον «αέρα» τελικά σήμερα οι Ράδιο Αρβύλα

Τελικά θα γίνει η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα σήμερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, φαίνεται πώς θέλουν να απαντήσουν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες, μετά να μηνύματα των τηλεθεατών, ενώ ενδεχομένως να δοθούν απαντήσεις για το αν θα συνεχίσει η εκπομπή.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να ζητά από τον ΑΝΤ1 να μην βγει το Ράδιο Αρβύλα, για το υπόλοιπο του 2021, δηλαδή τις τρεις εκπομπές που απέμεναν, έως και την Πέμπτη.

Ωστόσο, μετά από πολλές συζητήσεις, αλλά και πολλά μηνύματα που έλαβαν από τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής να αποφάσισε να βγάλει κανονικά απόψε στις 20:00 την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όχι όμως για να κάνουν την εκπομπή που όλοι ξέρουμε, αλλά για να απαντήσουν στους τηλεθεατές σχετικά με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για εκδικητικό πορνό.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το οριστικό τέλος της εκπομπής καθώς υπενθυμίζουμε ότι ολοκληρώνοντας χθες, Δευτέρα, την εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπεί οριστικά το Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο όπως είπε καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Μένει να δούμε αν τελικά θα «βγουν» στον αέρα και σήμερα οι Ράδιο Αρβύλα, στις 20:00 στον Αντ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα