Σταϊκούρας: Αν δεν ανοίξουν οι επιχειρήσεις θα δοθούν και άλλα 800 ευρώ στους εργαζομένους (vid)

Την άποψη ότι με την ορθή δημοσιονομική πολιτική δεν θα χρειαστεί να ακουμπήσουμε τα 15,7 δισ.€ που είναι δεσμευμένα από τον μηχανισμό υποστήριξης εξέφρασε ο Χ. Σταϊκούρα. Τόνισε ότι την Τρίτη θα γίνει η επόμενη πληρωμή των 800 ευρώ ημέρα κατά την οποία παρατείνεται και η υποβολή αιτήσεων για το επόμενο 800άρι, το οποίο θα παραταθεί αν δεν ανοίξουν οι επιχειρήσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δρομολόγηση της παράτασης της διάθεσης πετρελαίου

αλλά και στις κατάλληλες οικονομικές πολιτικές που το επιτελείο θα κληθεί να εφαρμόσει στο πλαίσιο της επιστροφής στην κανονικότητα, την επόμενη ημέρα του κορωνοϊού καθώς και στις επιπτώσεις της οικονομίας που αφήνει πίσω του η περίοδος του covid-19.

Κλείνοντας επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο τραπέζι, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και θα δοθούν λύσεις σε πρώτη κατοικία, ενοίκια κι άλλα θέματα που αφορούν στους φορολογούμενους, παραπέμποντας σε επίσημες ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα