Σπάει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ η Μεγαλοοικονόμου - Ιδρύει δικό της κόμμα

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έσπασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά «Γιατί να με απασχολεί το εμπάργκο; Το πρόβλημα είναι του ΣΥΡΙΖΑ όχι δικό μου. Δεν θεωρώ ότι ο κάθε βουλευτής πρέπει να έχει εμπάργκο είτε προς την

ΕΡΤ, είτε προς τον ΣΚΑΪ. Αν θέλουν ας με διαγράψουν».

Αναφορικά με την παράδοση της έδρας την οποία είχε λάθει όταν άνηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε πως «Αν με πάρει τηλέφωνο και αποδείξει ότι δεν έλεγε να μην παραδώσω την έδρα μου, θα πάω να την παραδώσω τώρα», τόνισε προσθέτοντας: «Δεν ήθελαν να την παραδώσω όταν έγινα ανεξάρτητη. Πίσω από μένα ήταν ο Καλλιάνος που προσχώρησε στη ΝΔ, άρα η έδρα θα πήγαινε στη ΝΔ. Δεν μπορεί να λέει εμένα προδότρια ο Λεβέντης».

Σχετικά με το αν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές υπογράμμισε ότι «Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στην πολιτική, προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει».

Όταν ρωτήθηκε εάν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και αν θα συμβουλεύσει τα παιδιά της να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ , απάντησε : «Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσουν το κόμμα που θα κάνω εγώ. Ένα κόμμα το οποίο θα είναι πολύ πρωτοποριακό και δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς».

«Καλούμε την κ. Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων», δήλωσε, με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, η δήλωση του Μ. Γεωργιάδη έγινε μετά την τοποθέτηση σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι «εάν η Ένωση Κεντρώων της ζητήσει την έδρα θα την παραδώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπάει, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΚΑΪ, Μεγαλοοικονόμου - Ιδρύει,spaei, syriza, skai, megalooikonomou - idryei