Σόου Πολάκη με ντουντούκα έξω από το Υπουργείο: «Άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους» (vid)

Με ντουντούκα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στους διαδηλωτές, έξω από το Υπουργείο Υγείας, την ώρα που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αυτή τη φορά ο κύριος Πολάκης απευθύνθηκε στις καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας και ζητούν να μην απολυθούν όταν λήξουν οι συμβάσεις τους. Εκεί βρίσκονται και τα σωματεία τους, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρό

της Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που δεν ήθελε να τον αφήσει να μιλήσει, ο κ. Πολάκης είπε «Σταμάτα το βρήκες το υπουργείο αυτήν τη φορά, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, δεν άφηνε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να μιλήσει, λέγοντάς του πως οι εργαζόμενοι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους. «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε;», έλεγε σε έντονο τόνο ο κ. Γιαννάκος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά «θα μιλήσεις όταν τελειώσω».

Όταν ο υπουργός τελείωσε με όλα όσα ήθελε να πει, έφυγε και μπήκε μέσα στο υπουργείο, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον κατηγορούσε πως δεν δέχεται να ακούσει και τις δικές του θέσεις.

Σημειώνεται ότι η είσοδος του υπουργείου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα