Σοκαριστικό βίντεο με 12χρονη να συλλαμβάνεται στις ΗΠΑ για τον φόνο του 9χρονου αδερφού της, «λυπάμαι πολύ μαμά»

Ο σπαραγμός ενός 12χρονου κοριτσιού που ζητά επανειλημμένα συγγνώμη καθώς συλλαμβάνεται επειδή φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 9χρονο αδελφό της, έχει καταγραφεί σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Τα πλάνα από την κάμερα (σώματος) ενός αστυνομικού δείχνουν τη 12χρονη μαθήτρια να κλαίει, να ζητά συγγνώμη, να προσεύχεται και να ρωτάει αν θα πάει φυλακή μετά τη σύλληψή της στο σπίτι τους στην Tulsa, στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Η στιγμή είναι σπαρακτική: Το παιδί συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία

του 9χρονου αδελφού της. Το βίντεο που έχει καταγραφεί από την κάμερα σώματος του αστυνομικού που προβαίνει στη σύλληψη, αποκαλύπτει ένα κορίτσι σε κατάσταση σοκ. Από το αστυνομικό τμήμα της Τάλσα ανακοινώθηκε ότι η έφηβη που συνελήφθη ύποπτη για τη θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι παραδέχθηκε την πράξη της αφού τέθηκε υπό κράτηση. Φέρεται να τον μαχαίρωσε μια νύχτα του περασμένου Ιανουαρίου, πολλές φορές μέχρι θανάτου, την ώρα που ο μικρός κοιμόταν. Η ώρα που προσδιορίζεται ότι έγινε ο φόνος ήταν περίπου 2.30 π.μ.

Η μητέρα των παιδιών κοιμόταν. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι κοιμόταν στον επάνω όροφο όταν η κόρη της την ξύπνησε για να πει ότι είχε μαχαιρώσει τον αδελφό της. Ο μικρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Πλάνα που εξασφάλισε το Law & Crime δείχνουν τη μεγαλύτερη αδελφή του να κλαίει με λυγμούς και να ζητά επανειλημμένα συγγνώμη καθώς οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στις 5 Ιανουαρίου. Το κορίτσι φαίνεται να τρέχει φωνάζοντας σε κατάσταση σοκ: «Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ, μαμά». Οι αστυνομικοί ανέκριναν το κορίτσι, που είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια της, ενώ οι διασώστες μετέφεραν εσπευσμένα τον αδελφό της Ζάντερ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη μητέρα των παιδιών, λίγο καιρό πριν από την τραγωδία, είχαν συνταγογραφηθεί κάποια φάρμακα στην κόρη της χωρίς να προσδιορίζεται τι είδους και για ποια πάθηση. Η μητέρα δήλωσε ότι η κόρη της δεν είχε ποτέ προβλήματα συμπεριφοράς έως ότου έγινε κάποια διάγνωση και «της συστάθηκε να πάρει φάρμακα», αλλά, όπως τόνισε στους αστυνομικούς, ποτέ δεν είχε κανένα λόγο να πιστέψει ότι ήταν ένα επικίνδυνο παιδί.

{https://www.youtube.com/watch?v=Ei5oOwjwDJw&t=42s}

#ΑΔΕΡΦΗ #ΦΟΝΟΣ #ΑΔΕΡΦΟΣ #ΗΠΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΒΙΝΤΕΟ #ΑΝΗΛΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα