Η γενική στο σπίτι έχει ένα όνομα: Dettol

15:43 1/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Η καθαριότητα, έλεγαν οι παλιοί, είναι η μισή αρχοντιά. Για να την κατακτήσετε, χρειάζεστε τα απαραίτητα εφόδια…

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου. Όσο κι αν το τρενάρετε, όσο κι αν (όλοι μας) επικαλείστε τον… άστατο καιρό, η στιγμή να «σηκώσετε» τα χαλιά, έχει φτάσει.

Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει γενική στο σπίτι. Φασίνα, που έλεγαν και οι παλιοί…

Η Άνοιξη σημαίνει

ανανέωση. Το σπίτι από «βαρύ» και «χειμωνιάτικο» με τα χαλιά, αλλάζει. Γίνεται πιο ανάλαφρο.

Αλλά για να γίνει αυτό, χρειάζεται να καθαριστεί κάθε σπιθαμή του. Για να έρθει ο απαραίτητος αέρας ανανέωσης.

Γενική λοιπόν. Δύσκολη λέξη. Αλλά όπως κάθε αγώνας, μπορεί να κερδηθεί εύκολα αν έχετε τα κατάλληλα «εφόδια».

Και ποια είναι αυτά; Τα προϊόντα Dettol. Άρρηκτα συνδεδεμένα με την καθαριότητα. Καθαρίζουν και απολυμαίνουν. Δυο σε ένα δηλαδή! Με ένα προϊόν καλύπτετε και την ανάγκη για καθαριότητα και για απολύμανση.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα… «όπλα» σας στη μάχη για την καθαριότητα του σπιτιού…

Για σπίτι καθαρό απ’ άκρη σ’ άκρη θα χρειαστείτε:

Σκληρές επιφάνειες: Σπρέι και Πανάκια

Αντιμετωπίζουν και την πιο σκληρή βρoμιά με την πρώτη προσπάθεια ενώ παράλληλα εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηρίων, όπως E.coli, τον ιό της γρίπης και τον SARS-CoV-2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας σε διάφορες επιφάνειες όπως επιφάνειες κουζίνας, νεροχύτες, βρύσες, καθίσματα λεκάνης κλπ.

Σκληρές και Μαλακές επιφάνειες: Αεροζόλ

Το Dettol Αεροζόλ εμποδίζει την εξάπλωση των επιβλαβών βακτηρίων και ιών σε σκληρές και μαλακές επιφάνειες και ταυτόχρονα αρωματίζει τον χώρο. Κατάλληλο για σκληρές επιφάνειες όπως πόμολα πορτών, κάδοι σκουπιδιών, γύρω από την τουαλέτα, επιφάνειες κουζίνας αλλά και μαλακές επιφάνειες όπως καναπέδες, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, στρώματα κλπ.

Μπάνιο: Αυτό το σπρέι για το μπάνιο είναι η χείρα βοηθείας σας για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες εργασίες καθαρισμού. Η σύνθεσή του εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, χωρίς σκληρά χημικά υπολείμματα, αφήνοντας αστραφτερές επιφάνειες ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΑ και υπολείμματα σαπουνιού.

Κουζίνα: Το αντιβακτηριδιακό σπρέι για την κουζίνα εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και σας βοηθάει στις δύσκολες εργασίες καθαρισμού της κουζίνας. Η σύνθεσή του με Ενεργό Οξυγόνο διασπά τα λίπη και τη βρομιά. Το ενεργό συστατικό διασπάται σε νερό και οξυγόνο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μετά τη χρήση. Το αποτέλεσμα; Αστραφτερές επιφάνειες και άρωμα φρεσκάδας.

Πατώματα: Αυτό το πανίσχυρο αντιβακτηριδιακό καθαριστικό πατώματος εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων ενώ παράλληλα προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα με άρωμα φρεσκάδας. Χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο ή διαλυμένο για απίστευτο άρωμα που θα φρεσκάρει τον αέρα των δωματίων σας και θα σας αφήσει με ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

Ώρα να κερδίστε τη μάχη με σκόνη και γύρη!

* Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση.

To άρθρο Η γενική στο σπίτι έχει ένα όνομα: Dettol δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα