Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος με τον νεκρό 28χρονο ποδοσφαιριστή

Τραγωδία στο τουρκικό ποδόσφαιρο με τον 27χρονο αμυντικό της Κόνιασπορ, Αχμέτ Τσαλίκ να αφήνει την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το θανατηφόρο τροχαίο αναζητούνται από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι ο Αχμέτ Τσαλίκ ήταν μόνος του μέσα στο ΙΧ την ώρα του δυστυχήματος.

Ο εκλιπών αγωνιζόταν βασικός στην Κόνιασπορ,

έχοντας για συμπαίκτη τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στην τουρκική ομάδα από τη Γαλατασαράι, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκεντσλεμπιρλιγκί.

Ο Αχμέτ Τσαλίκ ήταν διεθνής με την Εθνική Τουρκίας, έχοντας αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 09:00 ώρα Τουρκίας στην περιοχή Χασιλάρ της συνοικίας Γκολμπάσι. Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν οι διασώστες, διαπιστώθηκε ότι ο Αχμέτ Τσαλίκ βρισκόταν μόνος του στο όχημα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός ελέγχου στον δρόμο Άγκυρας - Νίγδης και ανατράπηκε, με τον ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του.

{https://youtu.be/1M07uTOz8a8}

Keywords
Τυχαία Θέματα