Σοκαρισμένος ο σύντροφος της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω: «Η καρδιά μου αιμορραγεί, η ζωή μου πήγε στην κόλαση»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο φίλος της άτυχης 27χρονης Αναστάζια ο οποίος δήλωσε οτι εκείνος και η Αναστάζια σχεδίαζαν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Την ώρα που το θρίλερ της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας, μίλησε για την τραγωδία που βιώνει. «Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Τώρα απλά

η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε ο σύντροφος της 27χρονης από την Πολωνία στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Ο σύντροφος της 27χρονης αναχώρησε για την Πολωνία μαζί με την μητέρα της δολοφονημένης γυναίκας, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε η σορός της και έγινε η ταυτοποίηση.

Σημειώνεται ότι η η μητέρα της και ο σύντροφος πήραν το πράσινο φως ώστε η σορός της 27χρονης Αναστάζια να μεταφερθεί στην Πολωνία για να ταφεί στην πατρίδα της. Οι δυο τους αναχώρησαν από την Κω, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

#ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #ΚΩΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαρισμένος, Αναστάζια,sokarismenos, anastazia