Σοκάρει μαρτύρια για το επικίνδυνο παιχνίδι που παιδιά πετάγονται στο δρόμο, «θα του ζητάνε και τα ρέστα» (βίντεο)

Είναι γνωστό στις αρχές και στον κόσμο ένα νέο πολύ επικίνδυνο παιχνίδι που ονομάζεται «Ρώσικη ρουλέτα του δρόμου». Τα παιδία κρύβονται και πετάγονται μπροστά από αυτοκίνητα ή μηχανές και μάλιστα βγάζουν και βίντεο και γελάνε.

Αυτό το τρομερά επικίνδυνο «παιχνίδι» γίνεται σε πολλές περιοχές και της Ελλάδας, και μάλιστα ένας μάρτυρας σοκάρει με την περιγραφή του, και για το πώς από την μια στιγμή στην άλλη ένα παιδί μπορεί να χάσει την ζωή του ενώ νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι αστείο και πώς παίζει.

Η μαρτυρία:

«Κι εδώ γίνεται. Στο Μπραχάμι. Τα έχω δει, ήταν τέσσερα παιδιά… τέσσερα, πέντε… πιτσιρίκια. 14, 15, εκεί μέσα η ηλικία τους, όλα με κουκούλες, με μαύρα και περίμεναν πότε θα δουν αυτοκίνητο ή μηχανάκι, ή μηχανές… μάλιστα ένας με μία μεγάλου κυβισμού μηχανή κόντεψε να πέσει ο άνθρωπος κάτω γιατί κάνουν μανούβρες για να τα αποφύγουν.

Πετάγονται ξαφνικά μπροστά στα αυτοκίνητα. Κρύβονται στη γωνία, στο πεζοδρόμιο και μόλις δουν αυτοκίνητα πετάγονται μπροστά. Και γελάνε και το θεωρούν αστείο αυτό που κάνουν», αναφέρει μάρτυρας στο mega.

«Θα του ζητάνε και τα ρέστα»

«Και λέω ‘Παναγιά μου, τι γονείς θα έχουν αυτά τα παιδιά και ποιανού σπίτι θα κλείσουν’ γιατί ο άλλος, αν δεν το προλάβει και το πατήσει το παιδί, μετά θα του ζητάνε και τα ρέστα του ανθρώπου. Άμα πέσει στις ρόδες κάποιου ανθρώπου και τα πατήσουν ή τα χτυπήσουν ή οτιδήποτε, θα πάει φυλακή ο άνθρωπος.

Τα είδα με τα μάτια μου. Κι όταν στρίβουν τα αυτοκίνητα έχει μια κατηφόρα και κατεβαίνουν με φόρα τα αυτοκίνητα. Και κάθονται και περιμένουν πότε θα δουν αυτοκίνητο να έρχεται με φόρα και πετάγονται μπροστά στο αυτοκίνητο».

Οι οδηγοί, σύμφωνα με τη μαρτυρία, από καθαρή τύχη δεν έχουν χτυπήσει μέχρι σήμερα κάποιο από αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν σ’ αυτήν την αδιανόητη πρόκληση, την οποία μάλιστα καταγράφουν και με το κινητό του για να το ανεβάσουν στα social media.

«Γέλαγαν και δεν μου είπαν τίποτα»

«Οι οδηγοί κάνουν συνέχεια ελιγμούς να τα αποφύγουν. Πάταγαν απότομα φρένο γιατί ξαφνικά να δεις ένα μαύρο, ένα πιτσιρίκι με μαύρα να πετάγεται μπροστά σου μέσα στο σκοτάδι, τρελαίνεσαι. Κυριολεκτικά πετάγονται.

Στα μηχανάκια πετάγονταν μπροστά. Λέω ‘τώρα θα πατήσουν κανένα’ και πήγα και τους το είπα, λέω ‘τι κάνετε ρε παιδιά;’ Μου λέει… και γέλαγαν, δεν μου είπαν τίποτα. Γέλαγαν και έφυγαν. Το έκαναν δύο φορές τους είδα που το έχουν κάνει. Στο ίδιο σημείο», αναφέρει η μαρτυρία.

#ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΙΧΝΙΔΙ #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ #ΜΠΡΑΧΑΜΙ #ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα