Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

Το Ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor με το Travelers’ Choice Award 2022. Μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση που προκύπτει από τις αξιολογήσεις της παγκόσμιας κοινότητας ταξιδιωτών και που απονέμεται μόλις στο 10% των ξενοδοχείων, διεθνώς.

Ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών του Hyatt Regency Thessaloniki, όπως καταγράφεται από το TripAdvisor,

αντικατοπτρίζει τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Διοίκηση και το προσωπικού του Ξενοδοχείου τόσο για το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, όσο και για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του, με σκοπό, πάντα, την προσφορά αυθεντικής και απαράμιλλης φιλοξενίας στους πελάτες και στους επισκέπτες του.

Το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki διαθέτει 152 δωμάτια και σουίτες μοναδικής αισθητικής και άνεσης αποτελεί, από μόνο του, έναν ξεχωριστό “προορισμό” υψηλής ποιότητας, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μια πραγματική “όαση” πολυτέλειας και ευεξίας.

Με τους εντυπωσιακούς κήπους σε έκταση 110 στρεμμάτων, με έναν από τους μεγαλύτερους πολυμορφικούς χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων της Β. Ελλάδας, το spa & wellness center, το πρωτοποριακό κέντρο οστεογονικής φόρτισης της Osteostrong, τα βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ, προσφέρει μία μοναδική παλέτα υπηρεσιών πολυτελείας που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη που θα το επιλέξει για τη διαμονή του, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και το Vergina Theatro, και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

#HYATT_REGENCY_THESSALONIKI #ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα