«Σκληρό ροκ» και σήμερα στη Βουλή (LIVE): Κορυφώνεται η κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη - Το βράδυ η κρίσιμη ψηφοφορία

Σε άκρως πολωτικό και προεκλογικό κλίμα διεξάγεται η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση η οποία ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα με την ονομαστική ψηφοφορία.

Το θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα με τη μετωπική σύγκρουση Τσίπρα- Μητσοτάκη λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης.

Σε όλη την διάρκεια της τριήμερης συνεδρίασης το κλίμα στην Βουλή

ήταν ηλεκτρισμένο, καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώθηκαν στα θετικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός το Ζάππειο ενώ στον αντίποδα η αντιπολίτευση αποδόμησε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και εστίασε στο ανύπαρκτο - όπως λέει - ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και στο άτοπημα του Παύλου Πολάκη.

Δεδομένου ότι με την έναρξη της συνεδρίασης το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη χτύπησε κόκκινο όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς μία πρωτοφανής μετωπική σύγκρουση των δύο αρχηγών.

Στην εκτίμηση αυτή συμβάλει τόσο η χθεσινή πολυσέλιδη απάντηση του πρωθυπουργού για τον πατέρα του και τις σχεσεις του με την χούντα όσο και η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η λάσπη δεν θα μένει αναπάντητη.

Keywords
Τυχαία Θέματα